Maak afspraak

In de salon gebruiken we uitsluitend

Medik8 Producten

In de salon wordt er gewerkt met eerlijke, kwalitatieve en resultaatgerichte producten. Alle producten zijn zo natuurlijk mogelijk en zo hoogmogelijk geconcentreerd, om de beste resultaten te behalen.

MEDIK8 – Beautiful skin for life

Medik8 is een huidverbeteringsmerk dat voor elk huidprobleem en huidconditie producten heeft. Het merk is opgericht en ontwikkelt door een farmaceut. Deze farmaceut had als doel om alleen producten te ontwikkelen waarin de beste ingrediënten zijn verwerkt in de juiste sterktes en met bewezen resultaten. Voordat een product op de markt komt wordt er intensief wetenschappelijk onderzoek gedaan om de allerbeste producten samen te stellen. Medik8 is een merk dat zo groen mogelijk is en dus vrij is van parabenen, SLS en parfum. Daarnaast heeft Medik8 als groot voordeel dat de ingrediënten zo zijn verwerkt en de verpakkingen zo zijn samengesteld dat de producten nog steeds dezelfde kracht en intensiviteit hebben. Vaak vervliegen namelijk de werkzame stoffen meteen wanneer het product wordt opengemaakt. Hier heeft u bij Medik8 geen last van én kunt u genieten van optimaal resultaat.

De filosofie van Medik8 voor een mooie huid is “CSA”. Dit houdt in dat Medik8 adviseert om in de ochtend een geconcentreerd en stabiel vitamine C-product te gebruiken, met daarover heen een sunscreen (zonbescherming) die vrij is van chemische filters en parfum. In de avond een stabiel vitamine A product. Natuurlijk in combinatie met een een goede reiniger en crème.