Maak afspraak

De behandeling

De algen peeling heeft als doel om het celvernieuwingsproces te stimuleren. Deze peeling is 100% biologisch en bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid om de doorbloeding en celvernieuwing te verhogen. 

Normaal gesproken doet de huid er 28-30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Naarmate we ouder worden kan dit zelfs oplopen tot 60 dagen. Door deze peeling wordt dit teruggebracht tot slechts 10 dagen. Anders dan bij andere peelings, werkt de algen peeling van binnen naar buiten; dit maakt het zo geschikt voor gevoelige huiden.

De algen peeling zorgt ervoor dat de huid sneller wordt vernieuwd, waardoor er een frisse en stralende huid tevoorschijn komt. De behandeling is geschikt voor: 

Contra-indicaties

Deze behandeling kan niet worden ingezet als je te maken hebt met een van onderstaande punten: 

Veelgestelde vragen? 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Deze behandeling onderga je (meestal) in kuurvorm. Dit betekent 3 behandelingen in 14 dagen; op dag 0, dag 7 en dag 14 een behandeling. De peel behandeling werkt nog 10 dagen door in de huid, door de peeling na 7 dagen opnieuw aan te brengen; wordt de werking versterkt. 

Wordt de Algen Peeling vergoed door de zorgverzekering?

Indien je last hebt van acne, kan de behandeling gedeeltelijk of zelfs volledig worden vergoed. Raadpleeg hiervoor jouw polis over de aard van de vergoeding.

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Na de behandeling zijn de volgende punten essentieel: