Maak afspraak

Microblading is een vorm van permanente make-up. Het wordt ook wel semi-permanente make-up genoemd, aangezien het ongeveer 2 jaar blijft zitten. Microblading is de meeste natuurlijke manier om uw wenkbrauwen voller te maken en indien nodig de vorm te corrigeren. In de salon werken wij met het merk Phibrows.

Bij Microblading wordt er door middel van een speciale disposable tool flinterdunne sneetjes in de huid gemaakt, die vervolgens worden gepigmenteerd. Deze gepigmenteerde sneetjes lijken op fijne haartjes (hairstrokes). Naast dat deze hairstrokes altijd in de richting van uw eigen haargroei wordt gezet en de kleur van de wenkbrauwen worden aangepast aan uw eigen wenkbrauwen, ontstaat er een realistisch en natuurlijk ogende volle wenkbrauw.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een intake. Tijdens dit gesprek zullen we uw medische gegevens worden besproken, zodat we er zeker van zijn dat u de behandeling mag ondergaan. Vervolgens zullen de wenkbrauwen aan de hand van de Phi Golden Ration tool worden getekend, deze tool helpt om perfect passende wenkbrauwen te maken. Wanneer u tevreden bent over het getekende model zal de techniek worden toegepast.

Het zetten van microblading wenkbrauwen bestaat uit twee behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur verloren hebben, daarom wordt er tijdens de nabehandeling het pigment nogmaals in gebracht. Deze nabehandeling wordt na minimaal 6 weken gepland. In sommige gevallen kan het zelfs nodig zijn om voor een 3e behandeling terug te komen, omdat de huid het pigment niet goed opneemt. Dit is van tevoren niet in te schatten, iedere huid reageert namelijk anders.

Deze behandeling is ideaal voor mensen die hun eigen wenkbrauwen niet meer iedere ochtend willen bijteken of voor mensen die gaatjes in de wenkbrauwen. Tevens is het uitermate geschikt voor mensen die alopecia areata hebben.

Wil je meer informatie over de behandeling, neem dan gerust contact op!