Maak afspraak

Peelings zijn een unieke mix van verschillende zuren. Deze zuren kunnen effectief verschillende huidproblemen aanpakken. De zuren zorgen er namelijk voor dat het bovenste huidlaagje op een gecontroleerde manier wordt verwijderd.

Bij Meer dan Mooi wordt er gewerkt met de peelings van Medik8. Er zijn verschillende peelings met een verschillende samenstelling aan zuren. Zo zijn er peelings voor het verlichten en verminderen van pigmentvlekken, grove poriƫn, littekens, rimpels, fijne lijntjes en acne. Daarnaast kunnen peelings helpen zonschade te verminderen en een doffe teint te laten verdwijnen. Kortom; het is een ultieme huidverbeterende behandeling. Die niet te boeken is in de zomer i.v.m. gevoeligheid voor de zon na het ondergaan van deze behandeling.

Voor de behandeling:

Wilt u graag een peeling ondergaan? Neem dan even contact op dan plannen we een gratis intake gesprek. Het is namelijk belangrijk om alvast twee weken voorafgaand aan de behandeling te starten zodat het herstel sneller gaat en het resultaat maximaal.

Na de behandeling:

Het is belangrijk om ook tussen en na de behandelingen de juiste Medik8 producten te gebruiken, zodat uw huid snel hersteld. Enkele dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Hieraan kunt u zien dat de huid zich vernieuwt. Belangrijk hierbij te vermelden is, om niet aan de schilfertjes te gaan zitten!

Voor optimaal resultaat is een kuur behandeling aan te raden!