Maak afspraak

Heeft u altijd al mooie, volle, gelifte wimpers willen hebben die wekenlang mooi blijven? Bent u opzoek naar een alternatief voor wimper extensions? Dan is Elleebana One Shot Lash Lift iets voor u!

Deze wimperlift is een techniek om de natuurlijke wimpers te krullen zonder wimperkruller of mascara. Het is geschikt voor korte, lange, steile en zelfs overkrulde wimpers. Zijn uw wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals u zou willen? Dan is deze behandeling dé ultieme oplossing! Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijgt u een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Deze techniek is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. Deze formule zorgt zelfs voor gevoede en gezonde wimpers. Er wordt gebruik gemaakt van single-use sachets waardoor er zeer hygiënisch wordt gewerkt. Het resultaat blijft gemiddeld 6 weken zitten.

Na 24 uur kunt u gewoon zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up dragen. Na 48 uur mag u elke reiniger gebruiken en weer gebruik van maken van de sauna.

Gebruikt u een wimperserum? Dan gelieve 2 dagen voor en na de lift dit niet gebruiken. Voor optimaal resultaat is het aan te raden om de wimpers ook te verven, mocht u van jezelf geen donkere wimpers hebben. Tevens raden wij aan om 24 uur voor de behandeling geen mascara meer te dragen.