Maak afspraak

Heb jij al een lange tijd last van huidproblemen (zoals eczeem, acne, rosacea) kom je hier maar niet van af? Of heb je misschien wel last van vage klachten (zoals vermoeidheid ) dan is een Microscopische Bloed Analyse aan te raden.

Wij zijn er van overtuigd dat je huid een weerspiegeling is van je binnenkant.

Waar bestaat de Microscopische Bloed Analyse uit?

Tijdens een Microscopische Bloed Analyse doen we zowel Levend Bloed Analyse als Droog Bloed Analyse.

Levend bloed Analyse (LBA)

Levend Bloed Analyse is een diagnostisch onderzoeksmethode waarbij gekeken wordt naar de kwaliteit van verschillende elementen van het bloed. Er wordt gekeken naar de vorm en de activiteit van de bloedcellen. Hierin kunnen afwijkingen worden waargenomen die mogelijk aanwijzingen geven voor een disbalans.

Droog Bloed Analyse (DBA)

Als het bloed stolt ontstaat er een netwerk dradennetwerk van fibrinedraden, het verklitten van rode bloedcellen en bloedplaatjes. Bij een aantal afwijkende stollingspatronen is er sprake van een mogelijke disbalans.

Waar kijken we tijdens de Microscopische Bloed Analyse naar?

Tijdens de Microscopische Bloed Analyse kunnen we de volgende disbalansen waarnemen:

Hoe gaat de microscopische bloedanalyse is zā€™n werk?

Stap 1 ā€“ Intake

Voorafgaand aan de microscopische bloedanalyse ontvang je een vragenlijst per mail. Onze vraag om zo uitgebreid mogelijk de vragen te beantwoorden en terug te sturen. Hoe meer informatie je deelt, hoe beter je kan worden geadviseerd.

Stap 2 ā€“ Onderzoek

Tijdens de afspraak bespreken we samen de vragenlijst en ontvang je uitleg over het microscopisch  bloedonderzoek.  Daarna starten we gelijk het onderzoek en starten we met een vingerprikje of het afnemen van enkele druppels bloed. 3-4 druppels zijn al voldoende voor het onderzoek. Vervolgens gaan we het bloed onder de microscoop leggen. Tijdens het onderzoek kun je mee kijken op het scherm.

Stap 3 ā€“ Rapport

Binnen 1 week ontvang je een uitgebreid rapport met alle punten die naar voren zijn gekomen uit het Levend en Droog Bloed Analyse. In dit rapport staat advies m.b.t. voeding, lifestyle, suppletie, producten en ondersteunende salon behandelingen.