Maak afspraak

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht stuur je een mail naar info@meer-dan-mooi.nl met daarin de producten die je retour wil sturen en order/ factuurnummer. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Het product mag niet gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten en onbeschadigd zijn. Natuurlijk mag je het product gerust even bekijken maar draai of maak het product niet open en verbreek de verzegeling niet! Geopende of beschadigde producten nemen wij niet retour.


De kosten voor het retour sturen zijn ten alle tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt bij jou of PostNL (indien aangetekend).
Geef ons je IBAN banknummer door zodat wij het geld kunnen terug storten op je bankrekening als je, je geld retour wilt.


Ruilen

Je hebt een verkeerd product besteld en je wil het graag omruilen tegen een ander product. De kosten voor het retour zenden om iets te ruilen zijn voor je eigen rekening. De kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product, nemen wij éénmalig voor onze eigen rekening. Controleer altijd de bevestigingsmail op eventuele fouten. Een fout ontdekt? Neem direct contact met ons op, vaak kunnen we het nog aanpassen.

Allergische reactie

Het is natuurlijk heel vervelend als er een allergische reactie optreedt. Helaas kunnen wij om deze reden geen producten retour nemen als ze gebruikt zijn. Wij adviseren je om een allergietest te laten doen bij een dermatoloog zodat je voor de toekomst weet waar je op moet letten bij de aankoop van een product. Weet je van jezelf dat je snel een allergische reactie hebt? Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak in de salon dan zoeken we graag naar passende producten voor jouw huid!


Meer dan Mooi
Dwarsweg 1a
7135KB Harreveld
info@meer-dan-mooi.nl
0620949348